Kundeanmeldelser

Skriv besked...


Navn
E-mail
Serviceniveau
Kompetenceniveau
Besked
Esben Storck
04/09-2016
Serviceniveau: Fremragende service
Kompetenceniveau: Fremragende
jeg havde software problemer. jeg afleverede min pc og efter 2 dage var problemet løst.
Søren Larsen
24/08-2016
Serviceniveau: Rigtig god service
Kompetenceniveau: Fremragende
Min bærbar var begyndt at lukke ned efter kort tids brug og så larmede den meget. Jeg indleverede den hos Capion Computer Care og efter 2 dage fik jeg den igen. Nu virker den 100% igen den lukker ikke ned og støjen er blevet gevaldigt reduceret. Jeg kan klart anbefale Capion Computer Care.
Rikke Schneekloth | Schneekloth92@hotmail.com
16/01-2016
Serviceniveau: Fremragende service
Kompetenceniveau: Fremragende
Jeg afleverede min computer til Capion Computer Care i Nørre Alslev, fordi den ikke ville starte og havde sort skærm. Vi aftalte han skulle kigge på den gratis og derefter give en pris på hvad det ville koste at lave den. Han sms'ede til mig i dag at han havde lavet den, og den var klar til afhentning. Det viste sig at være en lille fejl som kun havde taget ham 10 min at lave, så det ville han ikke have noget for. Som studerende på SU reddede han lige min dag i dag. Tusind tak til ham og en stor anbefaling her fra 🏻😀
Aldina Gabela | gabela.aldina@gmail.com
30/12-2015
Serviceniveau: Fremragende service
Kompetenceniveau: Fremragende
Jeg havde en meget specifik situation, hvor jeg var midt i et kandidatprojekt, da min computer pludselig ikke ville starte op. Desuden havde jeg hverken overført mine projekt filer på et USB-stik eller noget som helst. Så jeg blev faktisk ret bekymret for hele projektet i sidste ende. Heldigvis kom jeg i kontakt med Danni, som lynhurtigt kom frem til, at min computerskærm skulle udskiftes. Danni fik ordnet det hele super godt, og efter en uges tid var min computer til brug igen som helt ny. Takket være Danni's fremragende kompetenceniveau, fik jeg altså reddet hele mit kandidatprojekt og jeg er ham enormt taknemmelig! Jeg anbefaler hermed Campion Computer Care til alle, der måtte have brug for hurtig og kompetent hjælp til reparation af deres computere! Endnu engang kæmpe tak til Danni for den gode indsats!
Keld Mortensen | taarngade@tdcadsl.dk
27/11-2015
Serviceniveau: Fremragende service
Kompetenceniveau: Fremragende
Jeg havde en PC der ikke ville starte op efter en større opgradering og et andet rep. værksted havde testet den igennem og ikke fundet nogen fejl og de havde ikke mere tid at bruge på det... Så fandt jeg CCC i Nørre Alslev og afleverede PC-en til Danni, om aftenen, -- Allerede dagen efter havde han fundet fejlen,- En helt ny strømforsyning var fra fabrikken defekt og Danni og jeg blev enige om at skifte den og og efter nogle få dage var PC-en oppe at køre igen Fremragende arbejde og information. En varm anbefaling.
Freja Rasmussen | Frejafjr@hotmail.com
05/09-2015
Serviceniveau: Fremragende service
Kompetenceniveau: Godt
Jeg indleveret min defekte computer, som ikke ville tænde. Jeg blev kontaktet efter fejlfinding, og vi aftalte pris, og jeg fik forklaret fejlen. Problemet blev løst indenfor 24timer, Og nu virker min computer som den skal. Vil klart anbefale CapionComputerCare til alle!
Frederik Henriksen | Frederik.m.henriksen@gmail.com
05/09-2015
Serviceniveau: Ok service
Kompetenceniveau: Rigtig dårligt
Jeg afleverede mine to børns bærbare. Den ene bærbares køler var i stykker Den anden bærbare jeg afleverede var batteri tiden dårligere end normalt Så da vi kom og hentede dem EFTER EN UGE var den ene bærbars køler fikset, men holdt kun en 3 uger=1075kr den anden PC batteri var nu helt i stykker lige så snart man to oplader stikket ud gik computeren også ud=799kr i alt 1847kr :(
Kurt Nielsen | nak1940@gmail.com
20/04-2015
Serviceniveau: Fremragende service
Kompetenceniveau: Godt
Kom meget på den, da den bærbar gik ned med alt vores brigdes regnskab mm. som jeg skulle bruge meget hurtigt, det blev klaret, men fik at vide at hardisken ikke ville holde længe, fik så taget det ud som kunne og lagt på en usb pind det var bare perfekt. Kan kun anbefales.
jytte spenner | spenner1939@gmail.com
18/04-2015
Serviceniveau: Fremragende service
Kompetenceniveau: Fremragende
bliver altid behandlet pænt ved enhver henvendelse kan varmt anbefale capion computer care til enhver tid
Morten Marcussen
22/03-2015
Serviceniveau: Rigtig god service
Kompetenceniveau: Godt
Jeg fik lavet min bærbar computer da den ikke ville starte op - jeg fik sort skærm. Afleverede den Fredag og fik den igen Søndag. Nu virker den bare 100% igen. Jeg kan klart anbefale Capion Computer care
Capion Computer Care | CVR: 35556036 | Kindhestegade, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: 23340693
... ...