Trustpilot

Capion Computer Care Næstved

Betingelser

Capion Computer Care Næstved

Betingelser

Macintosh services

Er din Mac gået i stykker? Der kan opstå flere forskellige typer fejl med din MacBook. Eller også ønsker du måske bare en opgradering af hardware. Ligegyldigt hvad så kan vi klare opgaven. Vi bruger originale dele til at reparere dine MacBook. Nedenstående liste beskriver nogle af de Mac reparationer, vi tilbyder.

Udskiftning af batteri i MacBook

Batteriet er en slitage-del så det vil på et tidpunkt være opbrugt så det ikke længere kan holde på strømmen i så lang tid af gangen imellem opladningerne, og dette kræver et nyt batteri. Vi hjælper dig med dit batteri, så du igen kan bruge din MacBook på farten

Reparation af MacBook skærm

Skærmen i din MacBook kan også gå i stykker. Dette kan nogle gange repareres, andre gange kræver det en ny skærm. Udover det så har mange MacBook computere med Retina-skærm problemer med at den anti-refleksive overflade bliver slidt af.

Udskiftning af harddisk i MacBook

Harddisken indeholder dine data. Så hvis harddisken går i stykker kan du risikere at miste dine data hvis du ikke har en backup. En forebyggelse for datatab i form af jævnlig backup til enten en ekstern harddisk eller en cloud-løsning er altid billigere end en datagendannelses-opgave så vi anbefaler altid at man har en backup-rutine der automatisk laver en sikkerhedskopi af dine data. Eksempelvis ved brug af “Time Machine” som er et program i din MacBook som kan håndtere dette.

Udskiftning af pegefelt i MacBook

Pegefeltet kan gå i stykker i forbindelse med slag eller fugt. Men nogle gange kan det blive uimodtageligt overfor berøring og tryk eller have sit eget liv ved at bevæge sig og markere ting på skærmen helt af sig selv.

Udskiftning af CPU-blæser

Blæseren er en mekanisk del. De fleste MacBook computere har enten en eller to blæsere som sørger for nedkøling af processor og grafikchip. Hvis en blæser går i stykker kommer computeren ikke ordentlig af med varmen hvilket kan beskadige andre komponenter på sigt. Så er din blæser stoppet med at køre rundt eller siger den mislyde så skal den udskiftes.

Opgradering af RAM i MacBook

Vi tilbyder opgradering af RAM i MacBook men kun i modeller hvor RAM’ene ikke er integreret i logic board’et. Apple begyndte med MacBook Air at integrere RAM’ene i bundkortet. Sidenhen i alle Retina-modeller. Det vil sige at der desværre ikke er så mange moderne MacBook modeller som vi tilbyder RAM-opgradering til. Men har du en Unibody-model årgang 2009, 2010, 2011 eller 2012 så er det en mulighed. Hvis du er i tvivl om din MacBook kan få opgraderet RAM er du velkommen til at kontakte os for at få en afklaring.

Vi hjælper også med din iMac reparation

Udover at vi hjælper dig med din MacBook, kan der også opstå problemer med din iMac, hvilket vi også står til at hjælpe med. Her kommer vi også hele vejen rundt, hvad end om dit problem er harddisken, grafikkort eller noget helt tredje.

Capion Computer Care

Præstestræde 2

4700 Næstved

CVR-nr: 35556036

Telefonisk henvendelse

Ring eller SMS på 23340693

Hverdage: 17.00 - 21.00

Weekend: 10.00 - 20.00

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE